Bootcamp Oosterhout

Bootcamp Oosterhout | JOE-FIT

Lekker buiten sporten in een gezellige groep met Bootcamp Oosterhout? Dan is bootcamp zo iets voor jou! Bootcamp training is ontstaan in de Verenigde Staten en is gebaseerd op de trainingen van het Amerikaanse leger.  Door middel van onze lessen bouw je snel kracht en conditie op.  Kortom een workout voor je hele lichaam. De trainingen zijn toegankelijk voor alle sportniveaus!

Een les bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en krachtoefeningen en dat allemaal in de buitenlucht in Oosterhout. Zoals gezegd het is heerlijk om trainen in de buitenlucht!  Vanuit een vaste startpunt worden er lessen gegeven op verschillende locaties in Oosterhout! Uiteraard gaan we daar hardlopend naar toe!

Waarom Bootcamp Training?

Hieronder vind je een aantal redenen waarom onze trainingen zo leuk zijn! 
– Veel calorie├źn verbranden;
– Trainen in de buitenlucht;
– Sporten in groepsverband;
– Motiverende en afwisselende trainingen;
– Deelname aan uitdagende sportevenementen (bekijk hier de foto’s); 

Bootcamp Oosterhout

Bootcamp Oosterhout | JOE-FIT groepsfoto | Buffelrun 2016

De training in Oosterhout!

De bootcamp lessen worden in teamverband gedaan waarbij we als groep tijdens de training veel plezier beleven.
Conditie en uithoudingsvermogen staan voorop daarom doen we veel verschillende uitdagende oefeningen.
Eerst wordt gestart met een algemene warming up, die bestaat uit: hardlopen en korte oefeningen om vervolgens krachtoefeningen en interval trainingen te doen.

Trainen met onze groep!

Waarom is de les met onze groep zo leuk? Ten eerste zijn wij de leukste bootcamp groep van Oosterhout. Naast serieus trainen hebben bovendien een hoop plezier. Zo doen we regelmatig mee met leuke evenementen en gaan we met elkaar op stap. In de tweede plaats trainen we samen om naar een hoger niveau te komen. 

Materiaal

Naast de oefening met eigen lichaamsgewicht en dat van een buddy nemen we ook vaak materiaal mee! Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan:
– Lang zwaar touw;
– Gewichten (2,5kg, 5kg of 10kg).